Interieur ontwerper

Wij zijn er vast van overtuigd dat het interieur van een huis een individuele ruimte is die ontworpen moet worden en dat mensen in hun eigen ruimte leven en functioneren. Wij zijn er ook van overtuigd dat uw leefruimte uw persoonlijkheid en stijl moet weerspiegelen.

Een nieuwe kantoorruimte met stijl

Als u op zoek bent naar een nieuwe kantoorruimte, heeft u misschien aparte kamers en een open lay-out of u heeft misschien gesegmenteerde cubicles met muren met ramen die niet in staat zijn om direct zonlicht tegen te houden. Een ander punt om te overwegen is uw budget. Heeft u nieuwe meubels nodig of moet u ze echt kopen?

Wordt het een ruimte voor bedrijfsvergaderingen, of wordt het een stille directiekamer waar iedereen gaat praten? Een grote keukenruimte of een grote ronde keuken met marmeren oppervlakken en licht zal groot nieuws zijn. Hoeveel ruimte is er nodig in de woonkamer? Hoort daar een televisie bij, afhankelijk van het publiek van het thuiskantoor, of moet u ervoor zorgen dat aan de elektrische vereisten wordt voldaan via een apart stopcontact?

Twee zeer belangrijke dingen bij de herziening

Natuurlijk zijn er nog veel meer scenario’s, maar deze hierboven zijn allemaal direct toepasbaar en vergelijkbaar zeer waardevol. Niemand heeft een Monte Carlo of een impuls goed, behalve de rijken en beroemden. Het goede nieuws is dat u voor de interieurontwerper niet over het budget hoeft te gaan, u hoeft zeker niet creatief te zijn, maar het juiste plan vereist een efficiĆ«nte programmering en een goede communicatielijn met uw aannemer.